కొత్తిమిరిని కూడా చాలా మంది ఇప్పుడు వాడుతున్నారు


వినియోగం వల్ల కలిగే కొన్ని ప్రయోజనాలు ఇక్కడ ఉన్నాయి. కొత్తిమీ
 కొత్తిమిరని కూడా చాలా మంది ఇప్పుడు వాడుతున్నారు. ఎందుకంటే వంటలకు అదనపు రుచి , సువాసన అందించడానికి కొత్తిమీరను ఉపయోగపడుతుందని నమ్ముతారు. అయితే రుచి సువాసన ఇవ్వడమే కాదు.. ఈ కొత్తిమీర ఆస్తమా సమస్యతో బాధపడేవారికి మేలు చేస్తుంది. రోజూ కొత్తిమీరను తింటే ఆస్తమా తగ్గుతుంది. జీర్ణ సమస్యలు ఉండవు. 

 Coriander is a fragrant, antioxidant-rich herb that has many culinary uses and health benefits. It can help lower your blood sugars, fight infections, and promote heart, brain, skin, and digestive health.

Coriander is an herb that’s commonly used to flavor international dishes.

It comes from the Coriandrum sativum plant and is related to parsley, carrots, and celery.

In the United States, Coriandrum sativum seeds are called coriander, while its leaves are called cilantro. In other parts of the world, they’re called coriander seeds and coriander leavesThe plant is also known as Chinese parsley.

Many people use coriander in dishes like soups and salsas, as well as Indian, Middle Eastern, and Asian meals like curries and masalas. Coriander leaves are often used whole, whereas the seeds are used dried or ground.

To prevent confusion, this article refers to the specific parts of the Coriandrum sativum plant.

Here are 8 impressive health benefits of coriander.

No comments:

Post a Comment